Pyssel med aluminiumtejp

Har i veckan provat på att pyssla med aluminiumtejp. Jag dekorerade min lärarkalender och gjorde den lite mer personlig. Misslyckades lite med akrylfärgen först, den var lite för trögflytande och torkade för snabbt så jag fick försöka gnugga bort rätt mycket av den. Blev dock rätt nöjd med slutresultatet och den var jättekul att göra. Det gick hyfsat snabbt och man kan använda lite allt möjligt material under tejpen vilket jag tycker är bra.

Som sagt var det riktigt kul så jag började nästan direkt på ett nytt projekt. Jag och Emma hade en pysselkväll i fredags och då började jag knåpa på en ask som också ska kläs in i aluminiumtejp. Visar en bild på hur det kan se ut innan tejpen kommer på plats, kanske inte alltför snyggt i det läget  ;P

Förhoppningsvis blir slutresultatet bra, det får vi se, lägger upp en bild då den är helt klar!
Tycker ni att det verkar kul tycker jag att ni ska anmäla er till Hantverksfestivalen där man kan få vara med på en workshop i detta.

Share
This entry was posted in Altrade saker, Papperspyssel. Bookmark the permalink.

One Response to Pyssel med aluminiumtejp

  1. agnelia says:

    Kul med en före-bild, det måste jag komma ihåg att ta nästa gång. :)
    Kalendern blev så läcker!!! :D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>