Babytema med papper och tyg

Har hemlighållit en del av mina senaste skapelser eftersom de skulle bli presenter. Nu är de överlämnade så nu kan jag visa upp dem :) En kompis ska snart få barn så till hennes babyshower sydde jag en body, ett blöjfodral och ett par ”kräklappar” med frotté på ena sidan. Jag hade också knåpat ihop några dekorationer i papper som vi hängde upp.Vi har ju inte så mycket leksaker här hemma så för ett tag sedan sydde jag också ihop en liten dino som besökande barn kan få busa med. Har kollat runt lite efter roliga mönster till leksaker så det kan nog hända att det blir fler framöver, det var ett kul och snabbt syprojekt.

Share
This entry was posted in Papperspyssel, Textil. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>