Mellofest 150229

Jättelänge sedan jag senast uppdaterade bloggen och jag har ju gjort en massa grejer sedan sist så jag tänkte försöka ladda upp lite gamla bilder. I februari 2015 blev vi bjudna på fest med melodifestivaltema. Min garderob är ju inte speciellt glammig så jag fick sätta mig vid symaskinen. Ett vinflaskekort till värdparet pysslade jag också ihop. Klänningen var inte helt färdig när bilden togs. Klicka för större bilder.

Share
This entry was posted in Papperspyssel, Textil. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>